Све епизоде ​​само на NBA League Pass

Hoop Cities

Представљамо Hoop Cities, документарни филм из осам делова који истражује локалну културу, историју и кошаркашке заједнице које окружују ову игру широм европских градова.


Претплатите се на NBA League Pass и открићете приче о Паризу, Болоњи, Београду, Каунасу, Келну и Леверкузену, Севиљи, Истанбулу и Солуну. Такође ћете добити све NBA утакмице из сезоне 2022-23, уживо и на захтев.

Добро дошли у Београд.

Гледајте на NBA League Pass од 29. септембра.

Страст

Са својом богатом историјом, кошарка је важан део културе Београда. Са генерацијом српских хероја као што је Владе Дивац и међународним кошаркашким узорима попут Грега Поповича, ова игра изазива страст широм земље.

Јединство

У тешким временима, Београд је често гледао на кошарку као на снагу добра. Овај спорт је помогао у уједињењу српског народа, стварајући осећај националног поноса на српске звезде које су представљале своју земљу на међународним турнирима и у NBA.

Ривалитет

Град оживљава кроз жестоко ривалство локалних београдских тимова Црвене звезде и Партизана. Оба тима су изнедрила врхунске таленте, укључујући бившег бека Маверикса Пеђу Стојаковића и садашњег бека Хоукса Богдана Богдановића.

Погледајте још епизода Hoop Cities

Нове епизоде сваког четвртка

Каунас 

Келн и Леверкузен

Севиља

Каунас је кошаркашки град у земљи која живи за ову игру. Сазнајте више о историји кошаркашке културе и људима, као и о невероватном тренутку када је Шарунас Марчуљонис довео Литванију до олимпијске бронзане медаље 1992. године, само две године од прославе независности ове земље.

Откријте Леверкузен и Келн, родно место немачке кошарке и њеног најуспешнијег тима, TuS 04 Leverkusen. Како је Леверкузен родни град NBA легенде Детлефа Шремфа, пратите причу о путу овог играча од Леверкузена до NBA који је отворио врата немачким играчима да крену његовим стопама.

Крилни играч Вашингтон Визардса Кристапс Порзингис дошао је у Севиљу као тинејџер и отишао као први пик на NBA драфту. Кошарка у Севиљи је више од игре, то је породица. Зароните у шпански начин живота и сазнајте како су навијачи спасили од банкрота свој локални клуб Real Betis Baloncesto.

NBA League Pass

Откријте Hoop Cities. Претплатите се сада.

Све "Hoop Cities" епизоде.

Све NBA утакмице уживо и на захтев.

Актуелне и легендарне утакмице доступне на сваком уређају.

NBA LEAGUE PASS

Набавите свој NBA League Pass сада

Откријте све епизоде ​​Hoop Cities, само преко NBA League Pass.

© 2022 NBA Media Ventures, LLC. All rights reserved.

Privacy PolicyTerms of UseAccessibility and Closed CaptionsDo Not Sell My Personal InformationCustomer Support 

If you are having difficulty accessing any content on this website, please visit our Accessibility page.